Classic Woolwash 600ml

Classic Woolwash 600ml Puhdas uusi villa, angora, mohair, kashmir, villasekoitteet. Auttaa säilyttämään värin pesussa ja ylläpitämään villan väri-intensiteettiä. Ympäristöystävällinen pesuaine. Fosfaatiton ja biohajoava. Riittoisuus 190 käsinpesua tai 40-60 konepesua.

Classic Silkwash 300ml

Classic Silkwash 300ml Silkki, raakasilkki, thaisilkki. Sisältää luonnonproteiineja, jotka antavat täyteläisyyttä sekä säilyttävät väri-intensiteetin niin hiekkapestyssä kuin voimakasvärisessä silkissäkin. Ei sisällä silkkiä vahingoittavia entsyymejä. Ympäristöystävällinen pesuaine. Riittoisuus 60 käsinpesua tai 15 konepesua.

Classic Cottonwash 600ml

Classic Cottonwash 600ml Erikoispesuaine puuvillalle, puuvillasekoitteille, viskoosille ja modaalille. Teho perustuu erityiseen Celluzyme-entsyymiin. Kirkastaa vanhojen ja pestyjen kankaiden kuluneet ja harmaantuneet värit. Värit tulevat esiin vähitellen muutamien pesukertojen aikana. Huuhteluaine tarpeeton. Fosfaatiton ja biohajoava. Riittoisuus 100 käsinpesua tai 50 konepesua.

Classic Lingerie&Underwear 300ml

Classic Lingerie & Underwear 300ml Valkoiset ja värilliset alusvaatteet. Nylon/polyamidi, perlon, elastaani, lycra, puuvilla, silkki. Sisältää erikoisaineita, jotka hidastavat valkoisen harmaantumista, mutta sopivat silti värillisten pesuun. Fosfaatiton ja biohajoava. Riittoisuus 60 käsinpesua tai 15 konepesua.

Classic Tahranpoistoaine 150ml

Classic Tahranpoistoaine 150ml Erinomainen tahranpoistoaine kaikille pestäville kankaille. Ei muuta väriä eikä sisällä valkaisuainetta. Poistaa tahrat: öljy, rasva, huulipuna, hiki, veri, tee, kahvi, punaviini, asfaltti, kastike, ruoho, virtsa, suklaa, hedelmä, punajuuri. Irrottaa vanhat ja uudet tahrat. Herkillä materiaaleilla on syytä ensin kokeilla huomaamattomaan paikkaan. Käyttöohje: Hiero tahraan huolellisesti. Anna vaikuttaa 30-60 minuuttia. Pese ohjeen mukaisesti.